четвер, 29 листопада 2012 р.

Звітність Дзюбак Олени Володимирівни


     27 листопада 2012 року надійшов ще один звіт депутата Тернопільської міської ради. Це Дзюбак Олена Володимирівна. Читаємо, ознайомлюємось, ділимось.



ЗВІТ ДЕПУТАТА МІСЦЕВОЇ РАДИ

Назва місцевої ради:
Тернопільська міська рада
Сайт місцевої ради:
http://www.rada.te.ua
Звітний період:
Каденція VI скликання 2010-2014 рр. Звіт за 2-й рік діяльності (листопад-2011 – листопад 2012)
Кількість прийнятих рішень ради за цей період:
22 сесії і пленарних засідань з прийняттям близько 2,5 тис. рішень


Депутат (ПІБ): ДЗЮБАК Олена Володимирівна
Фракція, посада в фракції: фракція Партії регіонів у Тернопільській міській раді
Дата народження: 11 вересня 1966 р.
Стала депутатом (дата):
30 листопада 2010 р
Телефони (у т.ч. моб.):   0505855190
E-mail: dzubak olena@gmail.com
Адреса приймальні депутата:
м. Тернопіль., вул. Білогірська (комплекс «Політехнік»)

Назва комісії, до якої обраний депутат та назва посади в комісії
 з питань економіки, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів.



               

Звітуючись про свою депутатську діяльність в Тернопільській міській раді вважаю за необхідне наголосити, що я обрана по мажоритарному виборчому окрузі на якому проживаю більше двадцяти років. Особисто знайома з багатьма своїми виборцями, знаю проблеми свого округу і громадяни мають можливість звернутися до мене у будь-який час.
     За звітний період відбулось 22 сесій і пленарних засідань ради, з них була присутня на 21 пленарних засіданнях. Брала участь у роботі постійної комісії міської ради з з питань економіки, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів.
 За звітній період мною було проведено 12 прийомів громадян та 4 зустрічі з виборцями мого мажоритарного округу. Під час роботи з виборцями до мене  звернулося 47 громадян. Основні питання, що турбували мешканців були надання матеріальної допомоги, соціального захисту, юридичних консультацій, благоустрій прибудинкових територій. Виходячи з поставлених виборцями завдань мною було підготовлено 22 депутських звернення
         Протягом звітного періоду мною, як депутатом - мажоритарником  піднімалися питання, що безпосередньо стосувалися саме мого виборчого. Так, на прохання громадян я висловлювала позицію мешканців щодо будівництва на вул. Липовій 39; збереження бульвару та зелених насаджень по вул. Перля 3. Разом із мешканцями вул. Митрополита А. Шептицького та членами Тернопільської обласної організації Всеукраїнської спілки автомобілістів вдалося домогтися оренди земельної ділянки для збереження особистих транспортних засобів на території стоянки. На вимогу батьківського комітету НВК №1 було направлене депутатське звернення з приводу реорганізації навчального закладу.
Особлива увага завжди прикута до людей які відносяться до категорії соціально незахищених та тих, які опинилися у складних життєвих обставинах. Саме таким 15 людям з мого депутатського фонду було надано матеріальну допомогу.
У своїй роботі керуюся Конституцією України, Законами України і що не менш важливо людською взаємоповагою. Тому для мене найважливіше знайти порозуміння з людьми, які до мене звертаються.

Дякую за підтримку та розуміння.

З повагою Дзюбак О. В.

Немає коментарів:

Дописати коментар