пʼятницю, 16 листопада 2012 р.


"П'ятниця  -  "свобідний" день для депутата"

Молодіжна ініціатива «Депутат звітує» зробила свій перший моніторинг, під час якого активісти відвідували депутатів міської ради у час прийому громадян, графік якого був попередньо надісланий секретарем міської ради.  Під контроль потрапили вісім депутатів ВО "Свобода", яких ініціаторам так і не вдалося зустріти на своїх робочих місцях.
Активісти МІ «Депутат звітує» на чолі з ініціатором І. Біликом розпочали моніторинг, під час якого ведеться певного роду контроль за діяльністю депутатів міської ради. Сьогодні молодь відвідала першу «вісімку» депутатів з усіх шістдесяти до яких також дійде черга. Першими вирішили відвідати лідируючу партію у Тернопільській міській раді - ВО "Свободу".
Усі з нижче наведених депутатів призначили час прийому громадян у п’ятницю від 17:00 до 19:00 години. Протягом двох минулих тижнів, тобто у п’ятниці  9 листопада та 16 листопада завітали з візитом до члена комісії з питань культури та освіти міста Приходька С. В., якого учасникам ініціативної групи так і не вдалося зустріти. Працівники комплексу «Пава», де знаходиться кабінет пана Приходька, говорять, що в жоден з двох вище вказаних днів його не бачили.  
Цікаві факти стосуються і голови комісії з питань промисловості, транспорту та зв’язку, енергозбереження та енергозбуту Танчука С. В. та  голови комісії з питань контролю за використанням комунального майна Напори О. Р., котрі на  місцях прийому з’являлися до парламентських виборів 2012, а от після  - ні духу. І з ними, звичайно, також не вдалося поспілкуватись.
Відсутнім на робочому місці також був член комісії з питань містобудування Шило А. Й., прийом до якого повинен би відбуватися у БК мікрорайону «Кутківці», який в цей час був зовсім зачинений.
Аналогічні ситуації стосувалися й офісів члену комісії з питань бюджету і фінансів Фарцабея А. Ю., голови комісії з питань молодіжної політики, туризму, фізичної культури, спорту та підготовки до Євро – 2012 Фартушняка Ю. А., а також члена комісії з питань контролю за використанням комунального майна Дробатюка В. К. та голови комісії з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій Окаринського Михайла Михайловича.   Їх, як і попередніх депутатів міської ради, не було на своїх робочих місцях, а працівники шкіл чи БК розводили руками, коли їх запитували чи присутній зараз той чи інший депутат.

Немає коментарів:

Дописати коментар