неділю, 2 грудня 2012 р.

Результати третього етапу моніторингу МІ «Депутат звітує»


Протягом минулого тижня активісти МІ «Депутат звітує» відвідали шістьох депутатів Тернопільської міської ради та надали їм інформаційні запити з проханням надати інформації про час і місце звітування  їхньої діяльності протягом останнього року.


         У середу, 28 листопада вдалося зустрітися з членом комісії з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності Шумилом О. С. (ВО «Свобода»), який пообіцяв прозвітувати в середині грудня. Деталі про місце і час проведення будуть опубліковані в ЗМІ.
         30 листопада, у п’ятницю активісти завітали до п’яти депутатів міської ради, з яких 2 не було присутніми на робочих місцях. Це член комісії з питань контролю за використанням комунального майна Лукін Василь Миколайович («Партія регіонів») та член комісії з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій П'яла Богдан Петрович («Партія регіонів»).
         Потрапити на прийом вдалося до двох депутатів:   голови комісії з питань освіти, науки,культури  Бабюк Марії Петрівни («Українська народна партія») та до члена тієї ж комісії Климчука Олег а Андрійовича («Наша Україна»), які пообіцяли обов’язково прозвітувати перед своїми виборцями та попередньо про це повідомити ЗМІ.
         З членом  комісії з питань контролю за використанням комунального майна Хоркавим Віталієм Володимировичом (ВО «Свобода») особисто по спілкувати не вдалося через стан його здоров’я.  Тому на місці був присутній його помічник, який і вів прийом громадян.  

Немає коментарів:

Дописати коментар